Doni Apartments

Ju lutem lexoni me kujdes!

 

Mbërritje:

Nga ora 13:00

Largim:

Orën 11:00

Anulim / Parapagim:

  • Një rezervim është i konfirmuar nëpërmjet pagesës së një paradhënieje të barabartë me 30% të kostos totale të qëndrimit.
  • Asnjë komision pagese nuk mbahet për anulimet e rezervimeve që kryhen përpara 15 ditëve prej datës së konfirmuar të mbërritjes.
  • Depozita nuk kthehet në rastin e anulimit të rezervimit që kryhet në më pak se 15 ditë përpara datës së mbërritjes, apo në rastin kur klienti nuk paraqitet.
  • Pagesa mund të kryhet me rrugë bankare ose PayPal.

Qëndrimi i zgjatur:

Kur rezervohet për më tepër se 15 ditë, mund të zbatohen politika të ndryshme dhe shtojca shtesë.

Fëmijë dhe krevate shtesë:

Fëmijët mund të akomodohen tek apartamentet, por nuk ekzistojnë sipërfaqe për krevate shtesë nëpër dhoma.