Doni Apartments

Apartamentet e Donit në Ksamil

Kërkim

Mbërritje:

Largim:

Rriturit:

Fëmijë:

 

 

Duke kërkuar...

Vendosni të dhënat tuaja

0

Discount:


Përmbledhje e rezervimit

Ju falënderojmë për rezervimin! Sapo ju kemi dërguar një email konfirmimi tek adresa me të dhënat e mëposhtme:

Mbërritje: - Ndryshim
Largim: - Ndryshim
Numri i netëve:
Rriturit: - Ndryshim
Fëmijë: - Ndryshim
Akomodimit: - Ndryshim

Çmimi i akomodimit:
Price includes:
Çmimi i zgjedhjeve: -
Coupon discount amount:
Discount amount:

Shuma e paradhënies:

Çmimi Total:

Shihemi së shpejti!

Termat dhe kushtet

Pagesa

Përzgjidhni mënyrën e pagesës:Klikoni tek Rezervo Tani për të konfirmuar rezervimin tuaj. Ju do të riadresoheni tek PayPal për të kompletuar pagesën tuaj.

Secured payments by  

Në përpunim....

 

Informacione të dobishme

Gjuha:

Gjuha e folur në Ksamil është gjuha shqipe, megjithëse shumica e Shqiptarëve flasin gjithashtu edhe anglisht.

Monedha:

Lek

Ora Lokale:

+ 2 GMT/ora UTC

Lëvizjet përreth:

në këmbë, me taksi, me autobus, me biçikletë, me motor dhe me varkë.

Sektori i rezervimeve

Telefon Celular
+355 (0) 694711629

                             
+30 6989288616
Adresa
Ksamil, 97063 Saranda, Shqipërisë

Na gjeni

Si mund të arrihet në Ksamil

  • Fluturoni për në Tiranë dhe më pas udhëtoni në rrugë tokësore për në Ksamil.
  • Fluturoni për në Korfuz (CFU) dhe më pas merrni tragetin për në Sarandë.
  • Fluturoni për në Janinë Greqi (IOA) dhe udhëtoni në rrugë tokësore për në Ksamil.
  • Ekzistojnë tragete prej Barit dhe Brindisit në Itali të cilat shkojnë në Vlorë dhe në Durrës në Shqipëri. Këto porte ndodhen në veri të Ksamilit por jo aq larg në veri sa Tirana.